Obligationer

På de finansielle markeder, er obligationer blandt de vigtigste og mest handlede produkter til investeringer. Bortset fra bestande eller aktier, obligationer er også blandt de bedste investeringer valg for investorer, der har til formål at sikre deres midler og tjene betydelige beløb fra interesser investeringer.

Ikke alle folk forstår, hvad obligationer er, og hvordan de handles. Hvis du er den enkelte investor, og du søger at investere en enorm mængde af dine penge i en sikret investering produkt, bør du i første omgang kontakte mægler agenter eller obligationsbaserede afdelinger for dig at indlede en obligationsinvestering aktivitet.

Obligationer er faktisk en form for gæld, virksomheder og regeringen kan træffe for at være i stand til at generere en enorm mængde af midler og ekstra kapital. Sikkert, kan penge brug for firmaer og regeringer kan købes eksternt ved at tage lån fra internationale eller lokale banker og kreditorer. Men det meste af tiden, hvis disse lån er at have meget højere interesser, og er simpelthen ikke nok til at dække de kapitalkrav, vil selskabet eller regeringen sikkert tryk på obligationsmarkedet.

Gennem udstedelse af obligationer, papirer eller kuponer, der næsten ligner til kontrol i former og funktioner, er virksomheder og regeringer i stand til at låne penge fra investorer som andre virksomheder, långivere, finansielle institutioner, private organisationer og endda husholdninger eller enkeltpersoner. Obligationen ville blive udstedt til den investor, der ville blive den obligationsejeren. I obligationen klart erklærede løbetid og det samlede beløb, som obligationsejeren kunne udveksle kuponen for efter den aftalte dato for modenhed.

For eksempel vil den amerikanske regering at udstede en obligation værd omkring $ 10 millioner til selskab A. Ved køb, selskab A vil give statskassen 10 millioner dollars.Obligationen ville vare efter 10 år. På 10. år, vil obligationen blive vurderet til mere end $ 10 millioner, måske omkring 12 millioner dollar eller mere, afhængigt af den aftalte rente.

For at undgå forvirring mellem obligationer og andre lignende investeringer processer, ville det være godt, hvis du vil fokusere på forfaldsdagen. Obligationer med udløb efter 10 år eller mere på udstedelsesdagen. En note er udstedt som obligationer, men har en kortere løbetid på et år til under 10 år. På den anden side, ville skatkammerbeviser eller skatkammerbeviser modnes efter en måned om mindre end et år på de fleste.

Kort sagt, obligationer er faktisk lån. Obligationsejeren har givet et lån til udstederen af ​​obligationen, der formodes at returnere lånebeløbet med tilsvarende interesser på datoen for modenhed. På den måde kan investorerne tage obligationer som sikrede former for lån. Den tilsvarende transaktion er symboliseret og registreres i kommerciel papir eller indskudsbeviser. På nogle markeder, er de papirer skrottes og erstattes af scritless værdipapirer eller edb-registre.

Der findes flere typer af obligationer, der adskiller de klausuler og vilkår gennemføres efter udstedelse og investering af disse lån. Her er nogle af disse typer af obligationer og deres tilsvarende funktioner.

Fastforrentede obligationer, obligationer, der har kuponer, der har bestemt eller fast rente og løbetid satser.

High yield obligationer — high yield-obligationer er dem, der tager større renter og give investorerne med højere indtjeningspotentiale. Det er fordi disse obligationer anses for risikabelt, da de store kreditvurderingsbureauer som Standard & Poors, Moody ‘s og Fitch Ratings holde lav rating for udstederen. På grund af den risiko, naturligvis udstederen mener, det skulle tiltrække investorer mere. Der er således en højere rente.

Nulkuponobligationer — Det er obligationer, der ikke genererer interesser eller pådrage og andre afgifter. Obligationsejeren vil modtage det nøjagtige beløb udlånt til obligationsudstederen på forfaldsdagen. Det er som en velgørende praksis eller en form for venlig assistance.


Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar